Ik ben distributiepunt van enkele Blue Earth producten, zoals Vita Earth ei en Energie ei. De kracht op de omgeving is merkbaar & voelbaar. De eieren geven verlichting bij gebrek aan energie door hun naturlijke, zuiverende werking.

Deze Blue Earth Eieren worden in Limburg volgens een zeer bijzonder proces vervaardigd in klei en gevuld met zuiverend water.  Prachtig om te zien. Nu deze eieren al langere in mijn kamer staan, profiteer ik dagelijks van hun rustgevende, zuiverende werking.

Zowel mensen als dieren en de natuur hebben baat bij zuivering op alle niveau. Vooral hoogsensitieve personen zullen dit nog meer waarnemen tijdens het ei doorvóelen bij aanraking.  Echt merken dat het er is, of onder je bed staat. Bekijk de filmen neem de gok:  bestel eens zo'n prachtig ei, het is er voor JOU ❤

Tip: Nu Corona tijd mensen meer binnen houdt : wat denk je van zo'n Blue Earth Ei als originele verrassing voor een verjaardag? Bijzonder om te geven, bijzonder om te ontvangen!

Bezoek de webshop via deze link:  https://www.blueearth.nu/webshop?wpam_id=16

Blue Earth Elixer: water in flessen:

"Blue Earth maakt producten beschikbaar via een waterbehandeling op het niveau van de kwantumfysica. Blue Earth draagt op deze manier bij om het water op aarde en en al het leven wat zij ondersteund, haar oorspronkelijke balans terug te geven. Hierdoor kan de mens op celniveau worden bijgestaan in het grote transformatieproces richting een gezonde evolutie van de aarde."

Deel deze pagina